Lions Club Fjends

Klubbens virkeområde er den vestlige del af Viborg kommune, hvor der ydes humanitær hjælp af forskellig art. Der ydes også hjælp til lokale, nationale og internationale projekter.

Pengene til denne humanitære hjælp kommer fra mange forskellige aktiviteter.

Menuen ovenfor giver dig mulighed for at få mere at vide om den hjælp vi yder og om vore aktiviteter.

Overskuddet fra vore indsamlings aktiviteter går udelukkende til uddeling! Det vil sige, at hverken Lions Club Fjends eller Lions Clubs Internaltional tjener noget på disse aktiviteter.
Overskud fra en aktivitet anvendes heller ikke til at dække underskud ved andre aktiviteter. Et eventuelt underskud vil altid blive dækket af medlemmerne personligt.

Lions Club Fjends støtter projekter

Vi støtter projekter lokalt, nationalt og internationalt

• Primært den vestlige del af Viborg Kommune
  • Lions Distrikt Nordjylland (106B)
  • Hele Danmark, bl.a. Lions Pris
  • Internationalt, bl.a. Lions Katastrofe- og Hjælpe Fond

Aktiviteter for klubbens medlemmer

En vigtig del af LC Fjends er sammenholdet blandt medlemmerne.
Derfor arrangeres clubaktiviteter, som financieres 100% af medlemmerne selv.
Det kan fx være bowling- eller bridgeaftner, virksomhedsbesøg, foredrag eller udflugter.